Pod rouškou zimy
jaro
skrze mraky prosvítá
Lana svá spouští
v záhony a louky
sněženek bělost
čerstvě prostírá
v zelený koberec
Probuzení
Chytlo se.
Zajíček v pelíšku.
Ušák stříhá oušky.
První zkoušky ... sněženek.
Machrů též (za volantem).
Slunce svítí chvíli.
Tak čisté ;-))
Vše se zdá.
***
Ať se daří všem ... co jaro vyhlíží.
Je jen ... únorové bílo.
03.02.2023 14:31:55 | Fialový metal