PEČETI
volám vás pocity
co ke mně odkudsi nezvány občas přicházíte
abyste provokativně mizely dřív
než se k vám stačím přiblížit víc než jen letmým dotykem
pro vaše možné vtělení do herbáře slov
v němž bych si mohl listovat k opětovnému přivonění
někdy se jenom kolem mne mihnete
jako abstrakce jimž chybí určitější tvary
a přesto vím že vás musím znát
když chvějí se vaše otisky v měňavých vrstvách mojí paměti
ještě než se v jejích mlhách zase skryjí
volám vás prchavé pocity
naznačte mi alespoň jaká deja vu
vás ke mně vyslala skrze mé nevědomí
možná že chráníte si pravý smysl svých poselství
a smíte mi jen naznačovat
aniž bych pečeti vašich tajemství předčasně snad zlomil?
Praha, 3.2.2023
https://www.youtube.com/watch?v=s1ZAMiW4yEQ
Náznaky snů v našem podvědomí
zlomením pečeti se těžko změní,
často zůstanou jen těmi náznaky
V nichž budeme bloudit navěky...
Krásný den, Amonku :)
03.02.2023 23:12:09 | Emily Říhová