Stařičké podloubí
bdělého náměstí
s něžnými hranami
souhvězdí
Na střechách domů
ulpívá
z hvězdných sfér
prach
Hvězdný prach a magenty nach. Nocí barev Kupadelných slovanských svátků.
Máš to poezii pěkně podbarvenou...*
04.02.2023 14:48:17 | šerý