Stačí tak málo
Když kolem stolu ...
Zatančí si
Stíny spolu ...
A žena i muž
Na dvorku
Nastartují motorku.
***
Chvilku se (pohledem) laskají
A (sýrový) popcorn ...
Místo sněhu mají.
***
Ať vše se daří Stando.
04.02.2023 20:27:18 | Fialový metal