Šeptám slunci
Anotace: Barevnost života 2023
Svítí slunce
a nemyslím na mráz,
co znalci počasí do hesel křičí.
Jsem pohlazená paprskem z venčí.
Tak plynu chodníkovou revolucí,
jedna noha za druhou skočí,
bez bláta se den otáčí.
Vesnice tichá i kohout se ztratil.
Pán Bůh zde sel i navnadil.
Úsměv nedělní padá jako záložka.
Hle, pro vás básnička.
I za rohem se líže kočička.
Přečteno 104x
Tipy 21
Poslední tipující: janet_desp, Kan, jort1, Tvbm, Fialový metal, kozorožka, Psavec, Helen Mum, Stanislav32, Frr, ...
Komentáře (7)
Komentujících (4)