Tma a cestování
Anotace: Barevnost života 2023
Jak jedna postavička ze šmoulů
dívám se z okna.
Den se kaboní i padá dolů.
Vagón plný lidí
a oni jako neexistují.
Pěna života z davu.
Šeptám, jak mohu.
Barikáda omylů.
Průvodčí zapomíná stanici.
Ještě, že vidím spoj psaný.
Vystoupím, obraz zdecimovaný.
Alarm a dveře se otevřely.
Haló, Poříčany.
Přečteno 114x
Tipy 20
Poslední tipující: zdenka, annanymsová, Fialový metal, jort1, Iva Husárková, šerý, Psavec, kozorožka, CULIKATÁ, Helen Mum, ...
Komentáře (4)
Komentujících (3)