Už nechci věřit,
bolí to mít cit.
S prázdnem uvnitř,
lehce dalo by se žít.
○ | ○
Emoce, city jsou prokletí
touhy a sny ostré trny.
Proč vše to bolí
Do tmy.
Necítit
nic nechtít
Na nic se netěšit
》~~~~ okolí citem neobtěžovat.~~~~《
Proč tohle neumím,
Životem jdu coby stín
Šlapou ostatní
Ztratím se ve tmě
Nikdo hledat nebude.
●