Medvídek a malá holka
Anotace: Barevnost života 2023
Tvořím si korálky
jako by roky se sčítaly
i uvnitř prkna, co tvořily svět.
Monolog slova probíjí se tmou
a slza se pojí nad strunou
dialogu mezi prázdnotou.
Vezmu medvídka do náručí
a pořád mu to sluší.
Jsem pořád křehčí
a hledám otázky i věci.
Možná tu a tam ho žádám o radu,
jsem jiná a prošvihla jsem dekádu.
Medvídek má mě rád
a bere i můj naivní slad.
Jsem pořád malá,
jen tělo opotřebované.
Medvídku spolu se dobře máme.
Zasmějeme se i pokecáme.
Přečteno 98x
Tipy 22
Poslední tipující: Koala, jort1, Iva Husárková, Stanislav32, Psavec, šerý, DuvtipnyCmelak, Kan, Sonador, Fialový metal, ...
Komentáře (12)
Komentujících (7)