Sbírka: Singularita - o věcech ze samoty
V mé zemi
v mém kraji
andělé pouze přelétají.
.
Ať už se stokrát co chce stane,
žádný tu nepřistane.
.
Prý je to risk a čirý nerozum,
když mají v nebi odstávku
řízení letového provozu.
Krátké a příjemně osvěžující počtení s humorným nádechem, díky za něj!
09.02.2023 14:55:56 | DuvtipnyCmelak