Slova
nemáme život slyšíme jen slova
volat do tmy zas a znova
mužu te zabít nebo mít znova
chci být tvá ruka co nežne te trhá
nechci zažit zas a znova
příšerný muka!
slova nejsou jen slova
mají v sobe činy...
Roztavte kytary zapalte mosty
řekne mi nekdo v písních jak smutná je doba
slova slova zas jen slova...