Sírius
Anotace: Barevnost života 2023
Je hvězda
a já jedna ze sta,
co lapám tmou
i zvláštní pustinou.
Obloha dá znamení
i do duše koření,
vnese, co právě není.
A tak až budu pozorovat hvězdy,
budeš tam Ty i políbíme my.
Vlákno, co sfinga tajemnem motá,
předpovídá, že končí prázdnota.
Líbej, poznání přilétá.
Přečteno 123x
Tipy 13
Poslední tipující: jort1, Stanislav32, Kan, Psavec, Frr, Fialový metal
Komentáře (6)
Komentujících (4)