Ozonovou rakví
na funus po prvním rande
Klikatou cestou třídit si myšlenky
Plazit se z kopce
-vysvětlovat na mapě slepýmu
kudy nejít
Znakovou řečí pak poděkuje
Pamatuje si někdo, jaký bylo počasí
na posledním rande?
Hm, tak to se mně hodně líbí. Puzzle pro nevidomého, a přitom si na nic nehraje*
10.02.2023 15:35:05 | šerý
Všelijaké až voňavě hřejivé,
Barevností říje propletené,
Hravostí vyonděné vůní žebříčku,
Vysoustružené hluboko v paměti ...
S každým krokem k mostu přes Ztracený potok, bylo jen počasí na posledním rande.
***
Ať se Ti daří.
10.02.2023 11:03:12 | Fialový metal