Havran se prochází po římse,
tak, jak se na havrana sluší.
Já v poháru uzřím se,
však ne tvář svoji, ale svou duši.
Havran se na mě podíval,
jedním a pak druhým okem.
Přísahám, on se smál,
z římsy zachránil se skokem.
Rád věděl bych, co v poháru bylo;
co viděl jsem, bylo jen snění ?
Ne, že by se mi to nelíbilo,
ale ráno ta hlava – to střízlivění !?
...pravdu najdeš prý na dně...ale ráno si nic nepamatuješ...;-)jen vtip duchovní...
11.02.2023 16:44:42 | Marten
Oslovil příběh.
Den se zdá být snový.
Lepší ;-)
I když hlava bolí.
Díky a ať se daří.
11.02.2023 13:51:01 | Fialový metal