Pohled z okna
Anotace: Barevnost života 2023
Vidím střechy a zase barvy.
Počítač hledá měny.
Dekadentní období.
Opadl sníh a nic nevadí.
Pták ještě hnízdo nenašel.
Vím, že chvátá bez hesel.
Pak počítám zeleň.
Ta zaostává.
Někdo jí prodal za pakatel.
Příroda tluče i mlčí.
Ach, ti lidé.
Technika hlučí.
Přečteno 98x
Tipy 17
Poslední tipující: Koala, Amonasr, Protos1182, šerý, Fialový metal, Floutkovskij, Psavec, blues, Stanislav32, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)