Tma
Anotace: Barevnost života 2023
Cítím pouta
a vím, že Země není dutá.
To nekonečno ztrácí se mi z dlaní
a táhne se den ke spaní.
Která hvězda nese vzkaz
a dá mi do zítřku se smát?
Poslechnu vnitřní hlas,
že nemusím se bát.
Vezmu slova a jdu si hrát.
Jsem zas dítě
a nebe mě jde objímat.
Ty střepy duše jsou pravé
a sebrané i pohlazené.
Koráb života je něžný na ně.
Přečteno 100x
Tipy 18
Poslední tipující: Amonasr, Frr, Sonador, Psavec, Ondra, Jeněcovevzduchukrásného, šerý, Fialový metal, Karel Letník, Stanislav32, ...
Komentáře (4)
Komentujících (3)