Tramvaj
Anotace: Barevnost života 2023
Zvuky se mísí.
Stanice kosí
prchlivost myšlenek.
Všichni jsou tu cizí
a bolí mě zátylek.
Výměny lidí bez pozdravů.
Jsem skoro z vesnice.
Nejde mi to na mou hlavu.
Tak pá ráno bez obřadu.
Vystupuji, nemám náladu.
Tady je úsměv pozadu.
Pěšky jdu pro kávu.
Pondělí usrknu.
Přečteno 105x
Tipy 20
Poslední tipující: Amonasr, Fialový metal, Bufik, kozorožka, Koala, Stanislav32, Kan, blues, šerý, Karel Letník, ...
Komentáře (8)
Komentujících (5)