Strom
Anotace: Barevnost života 2023
Čichám jeho barvu
a jako kočka hledám,
že se u něj najdu.
Ty drápky do kůry
dají mi elán
a zlé odnímám.
Je černý od narození,
avšak jen po období zimy.
Pak listí ho omladí
i jarní osení.
Čekám s duší
a nemám strádání.
Strom zná i větve pohladí.
Naše my i únorové spojení.
Přečteno 106x
Tipy 20
Poslední tipující: Amonasr, Fialový metal, Karel Letník, Bufik, kozorožka, Sonador, Koala, Jeněcovevzduchukrásného, Psavec, Kan, ...
Komentáře (4)
Komentujících (3)