Pocity a touhy,
kam jinam směřují.
Co cítí ona,nebo já
proč všichni se usmějí?
Chemie, srdce i mozek
Proč přijdu si jak škopek
Co nemám nebo mám
Na "něco" uvnitř jsem prostě sám
Emoce a city
pro zlost jsou a na obtíž.
Jak se jich zbavit,
Či někde pochopení najít.
~