Na Pankrác
Anotace: Barevnost života 2023
Autobus plný
všech národností.
Mlčíme a úterý se plodí.
Nezáleží na barvě kůže
a nejsou vnitřní mříže.
Kdo má místo, jen sedí.
Ponuré počasí,
seč v mezidobí
vlhkost klábosí.
Kde je metro?
Vidím zvednutou ruku
a dám se do kroku,
jako Alenka v říši divů.
Kniha se zavírá.
Jen neusnout u papírů.
Krásné ráno, Praho.
Ach, Ty Vltavo.
Jedu a svůj stín mažu.
Slova dějství kážu.
Přečteno 115x
Tipy 22
Poslední tipující: jort1, Sonador, danaska, Vivien, Amonasr, Stanislav32, Psavec, šerý, Karel Letník, Fialový metal, ...
Komentáře (8)
Komentujících (5)