Stíny
Inteligence
nestřílí z klece
nehtem spoušť zkouší
rébus rozkouší
jak dostat z nebes
ufounský nerez
již dennodenně
umět lhát levně
nenaučí tě
pak mlč už, dítě
nech ty stíhačky
zrezivět plačky
moudrost na míru
nelže v špalíru
dělá hluk tiše
blechám v kožiše
uč se to taky
nemiř na ptáky
metni blesk z očí..
stíny útočí
Přečteno 145x
Tipy 10
Poslední tipující: Koala, šerý, Psavec, mkinka, Amonasr, Stanislav32
Komentáře (2)
Komentujících (2)