je v stověžatém městě barák s oknama
a z něj mnoho hluku na ulici teče
tam vládne jedna strana řádně prolhaná
z oken smrad se šíří co se tam zas peče
už se z oken valí arogantní sádlo
už to krásně mlasklo na dlažbu když padlo
proč má barák okna to už dneska víme
problém vlasti milé snadno vyřešíme