Anotace: ...
plechovky fazolí v regálech
zpovědnice v kostelech
dobře mířená rána Buda Spencera
sirotci v ústavech
reklamované dveře s vadnou klikou
porno s nazi tématikou
všechno má své místo
a to je dobře
kdyby to tak nebylo
nastal by zmatek
v Tescu by v regálech stáli sirotci
v kostele by Bud Spencer rozdával pěsti
a i když mají náckové dozajista
krásný živočišný sex
nechtěl bych s nimi řešit
vadnou střelku zámku