Myšlenky
Anotace: Barevnost života 2023
Pavoučí vlákno prý nese štěstí.
Možná jsem čarodějnice od předměstí.
Maluji vnitřní bídu nad propastí
a drmolí mé kosti.
Postavím se a narovnám se.
Den je bosý
a slyším zemřelé hlasy.
Holka drž se.
Poslali Tě Bozi.
Ola. Myšlenky se krotí.
Slova jsou extází
a dobro se dvoří.
Víra nitra jiskru množí.
Přečteno 96x
Tipy 15
Poslední tipující: Kan, Tvbm, Marry31, kozorožka, Amonasr, DuvtipnyCmelak, Dědek, Psavec, Stanislav32, Frr, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)