Kdo ubohý je, víc nežli já,
kdo trpí velice ?
Kdo práce nad jiné zastane
z celé ulice.
Od práce celá jsem znavená;
kdo vody mi podá ?
Mám bolavá ramena
a křivda mě hlodá.
Nikdo si neváží díla mého,
pochvalou šetří jak zlatem.
I kdybych se rozkrájela,
žít budu ve srabu vrchovatém.
Zrovna dneska na mě potvora usedla. Říkám ji "mazej odkud jsi přišla, já se o sebe sama přeci postarám" :) Děkuji za Tvá slova
17.02.2023 21:30:36 | Narra
Jj...že jich je
co rádi se litují
ve splínu si libují.
Těžko poradit.
Někdy má každý splín..
ale od lidí, kteří nic dobrého nevidí
a vše je jen špatné..
raději pryč.
.
Dobré Kane a pohodu dne ti přeji:)
16.02.2023 11:19:48 | jenommarie