~~~~~~~~~~
SLUNCE jarní hřeje TVÁŘE
TVÁŘE však smutkem ZASTUDÍ
ZASTUDÍ někdy když vidím LHÁŘE
LHÁŘE co slibuje a sliby NEPLNÍ.
NEPLNÍ,neplní to je věc JISTÁ
JISTÁ jak po noci příchod RÁNA
RÁNA jak od muže když ženu OPUSTÍ
OPUSTÍ a za ním se zavře BRÁNA.
BRÁNA se zamyká na SEDMKRÁT
SEDMKRÁT do týdne se musí POČÍTAT
POČÍTAT i to co k štěstí už SCHÁZÍ
SCHÁZÍ se ti co rádi tě DOPROVÁZÍ.
~~~~~~~~~~~~
Jsi si krásně a moudře pohrála, pěkné..i když ať ty lháře raději nepotkáváme*. Krásné dny milá Květuško;)
17.02.2023 17:17:49 | jenommarie