Na mraky slunce barevně píše,
vylézá tajně z oblačné říše.
Mělo by spát, však snaží se hřát.
Slunce, je život, měsíc je snění.
Dny, ty zvolna se mění
Však "oba" život milují.
Chvíli jsou jinde, někdy se potkají
vzájemně třeba se milují
Oblohou tiše oba jdou.
~☆~
Působivé řádky :)
17.02.2023 21:38:56 | Narra