Sůl
Anotace: Barevnost života 2023
Venku prší
a vlhkost chodí duší.
Úzkosti se spouští
a uvolňují jako svatý grál.
Myšlenky proudí
a láska je čistá
i rozumí, kdo má rád.
Maruška nese sůl
a nesměje se jen na půl.
Rozpustí své vlasy
a dá náruč.
To je poklad
i záruka na věčné časy.
Slza dojetí.
Symbol krásy.
Přečteno 89x
Tipy 16
Poslední tipující: jort1, Iva Husárková, Kan, Stanislav32, Psavec, Frr, Sonador, Fialový metal, ...
Komentáře (0)