Cítíš tu vůni v prostřed trav?
Tam pod kopcem bublá splav.
Malinký kvítek v trávě tam "leží".
Krásný je zlatý, něžně voní.
Sehnout se, být mu blíž
v duši své pro něj stvořit skrýš.
Hýčkat ho, slyšet bublat splav .
Na věky kvítek v duši hřát.
~☆~
Jediný květ *
Připomíná mi Malého prince.
Ale každý svůj ať si chrání.:)
18.02.2023 11:37:12 | jenommarie