Ať žiješ Mkinko milá, ať žije Tvá kamarádka Nina-skvělá to ženo-děva!! :-D*
18.02.2023 22:50:55 | Frr
Mkinko děkuji za milý vánek ve Tvém povídání :)
18.02.2023 19:11:20 | Narra
To je krásný, že si můžete takto zpříjemnit a přeji TI to. U nás jsou možné výstavy apod. Ale čtení..nu..kdybych chtěla, mohla bych jej uspořádat, ale já si netroufnu před lidmi číst. Znám se.:)
Krásný víkend a pěkně jsi ten den Jituško popsala.
18.02.2023 16:35:52 | jenommarie