Moc se mi líbí Tvé: „a co Ti nedám je Naděje" :-)
Domnívám se, ať se člověk nachází v jakémkoli životním období, vždy je mnoho zajímavého, dosud nepoznaného, co stojí za hlubší prozkoumání. Život je posléze jakoby neustálým dobrodružstvím. A vlastně všechno je zároveň o naději! To je, co nás pohání vpřed :-)
19.02.2023 09:27:07 | Helen Mum
ano, myslím že naději by neměli brát nikde, ani u vážných onemocnění...měli by raději použít...naše šance tady skončili, ale zkuste hledat jiné cesty...(osobní zkušenost). děkuji za zastavení...:)
20.02.2023 08:15:02 | JSJ