Anotace: …
Rudé světlo v temnotě,naléhavá zářev celé svojí nahotěděsí nejen tmáře.
Bliká jako o život,stíny na zdi pálí,noci sám je lodivod,neklidný, však stálý.
Vzrušeně se mihotá,ticho v síni dusí.Chladné jako Golgota.Obleč kůži husí.
Děkuji :-)
22.02.2023 03:17:39 | free.poet
Skvělý rýmy...
19.02.2023 17:02:22 | Koala
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?