Černí andělé
Dívám se oknem zpod podkroví
na oblohu co mračna oděla.
Vtom nebe rozžehl paprsek supernovy
a ozářil čerň v křídlech anděla.
.
A je mi líto andělského peří
i blízkosti co kdysi s Bohem měli.
Dnes andělům už nikdo neuvěří,
že z lásky k lidem celí potemněli.
Přečteno 175x
Tipy 15
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Bufik, Psavec, annanymsová, Marry31, Kan, Frr, kozorožka, mkinka, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)