Pozdrav z Prahy
Anotace: Barevnost života 2023
Magistrála se řítí
jako tok dopoledne.
Auta jsou rychlá
a oběd ještě nikde.
Poslouchám šumění ulice
i tlukot srdce.
Praha je rádio,
co rozvoní Vltavu.
Zrcadlo města krouhá pastelky.
Maluji křehkost myšlenky.
Árie nosí ženské podpatky.
A dělá si copánky.
Přečteno 88x
Tipy 17
Poslední tipující: jort1, Koala, Bufik, Stanislav32, šerý, Kan, annanymsová, Fialový metal, Psavec, kozorožka, ...
Komentáře (6)
Komentujících (4)