Pražská
Anotace: Barevnost života 2023
Nepřebíhám magistrálu.
Život míchám bez žurnálu.
Jsem myška, co si cestu hledá,
i když občas jí potká zrada.
Srdce tluče v žáru naděje.
Ach, každý strom rozehřeje.
Povím mu pohádku,
že ráj je v srdci kostela.
Náměstí Míru jsem právě projela.
Nálada klokotavá a tak to bývá.
Už se hlásím a píšu jako střela,
co chrlí lásku a vniveč nepouští slova.
La a la.
Dlažební kostka není mokrá.
Šlape po ní noha plně suchá.
Do dne tedy tra dá.
Přečteno 82x
Tipy 8
Poslední tipující: Stanislav32, Kan, Psavec, kozorožka
Komentáře (2)
Komentujících (2)