Déšť je smích
smích je pláč
Co rozpouští sníh
na řasách
Duhový sad
v očích žár
V záblescích světel
upřímná zář
Oči, jako okénka do duše a řasy, krásným závěsem. Zaťukejme na panenky milým pohledem...
Rád jsem si přečetl Bufíku*
22.02.2023 01:45:45 | šerý