Praze
Anotace: Barevnost života 2023
Stromy mávají
i rychlá chůze kyne.
Přijdou chvíle nové.
Hradčany jsou démantem
v srdci Evropy.
Ruch léčí záplaty.
Matička pohladí bradu.
Snad středa.
Káva sytí bez dotazu.
Jsem naplněná a život palbou beru.
Za mnou šumí stromy.
Jo, nejsem na maděru.
Přečteno 83x
Tipy 18
Poslední tipující: kudlankaW, Bufik, danaska, Stanislav32, kozorožka, Kan, Lůca, Psavec, Frr, Fialový metal, ...
Komentáře (0)