Hvězdo má
kde jsi byla
když jsem se já
narodila
Hvězdo má
Kde tě mám
Vzhlížím vzhůru
Ke hvězdám
Hvězdo má
vzdálená
Co jsi ty
Kdo jsem já
Hvězdo má
Příteli můj
Duši mou
Opatruj
Tak ať ti tvá hvězdička opatruje dušičku. Poslala jsi jí moc hezkou báseň. Daniela
22.02.2023 19:17:28 | danaska
andělé nad námi
v kočáře s hvězdami
létají nad mraky
a boží zázraky
sypou se na Zemi
vonící růžemi
ve vločkách poznání
těm, kteří nebrání se...
22.02.2023 12:10:22 | stormeater