Naposled mě líbej
stesk ze rtů
odežeň
Naposled mě vnímej
v těch očích
probuď den
Naposled mě snídej
po douškách
tu vášeň
vychutnej
Naposled
než rozplyne se
ne-vysněný
sen
Každé naposled bylo jednou poprvé,
kéž žádný ze snů Tě nemine...
Krásné odpoledne, Bufiku :)
26.02.2023 16:22:06 | Emily Říhová
Krásné "naposled"
ST*
Ať se Ti daří den co den.
A Slunce svítí v Tvých očích.
23.02.2023 11:11:18 | Fialový metal