Postní
Vyznávám všechna svá přestoupení
a z těch mých nejtěžších k Tobě se kaji.
To co mi duši mou cestou mění,
stěží mě jakkoliv přiblíží k ráji.
.
Do vlasů sypu si popela hrst
a přitom nechápu účel mých strastí.
Na nebi tyčí se zdvižený prst
a uvnitř hrudi mi podivně chrastí.
.
Čtyřicet nocí a čtyřicet dní
nitro své prohledám a láskou protkám.
A až ten poslední se rozední,
na cestě do Emauz třeba Tě potkám.
Přečteno 220x
Tipy 12
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Psavec, Fialový metal, Kan, kozorožka, Sonador, mkinka, Bufik
Komentáře (3)
Komentujících (3)