Anotace: chtěla jsem získat svá práva, přestože jsem věděla, že je to nemožné...
I prohra patří k životu. Je třeba se oklepat a jít dál za svým cílem. Jednou přece zvítězíš, mamino.
26.03.2007 00:18:00 | Psavec
"nablískanou zbroj" oprav si vyjmenované slovo ;-)
... tušila jsem to... že jde o práci... jo, máš pravdu, člověk nemůže pořád klopit hlavu... a jako samoživitelka bojovat za pravdu... jsi statečná žena ;-)
drž se
25.03.2007 20:36:00 | Levandule
..hmm..ta srážka bývá bohužel příliž častá..poslední dobou mám pocit, že se nějak množí..blbci.. drž se.. :-))
25.03.2007 19:23:00 | isisleo
...najde se nás hodně, co ti budeme moudra dávat...tak si přiložím také jedno polínko...teprve čas ukáže,zda to byla prohra...může se ukázat,že to byla i výhra...
25.03.2007 19:00:00 | Lota
přechodný stav, to možná. Ale i tak změním zaměstnání. Nejhorší je srážka s blbcem :-)
25.03.2007 18:58:00 | mamina