Malíři, namaluj kus mého mládí,
dívčí tvář, co k hříchu svádí,
Namaluj vítr a ptačí zpěv,
namaluj kytici růží na rakev.
Nalej mi víno příteli – bílé,
malovat na rakev je pošetilé,
bylo to přání mladého blázna,
co zjevil se tu z duchoprázdna.
Namaluj malíři na holou stěnu,
překrásnou podmořskou ženu,
v barvách těch nejdražších korálů,
co vlny je vrhají na skálu.
Nalej mi víno příteli – bílé,
maluj jen z dlouhé chvíle
Když časy mladé už v dáli
maluj vítr..hřejivou náruč a skály. ;)
Kane to je moc pěkný.
23.02.2023 10:09:25 | jenommarie