Co má smysl?
Kdo to ví?
Když ráno se člověk probudí
tak k smrti další krok.
Den, druhý-přešel rok
Krok - sun - krok
Kapela tichne
Tma, ticho
Nic
☆
Co smysl má?
Přece každá vteřina,
jíž láska plnila...
Krásný den, Míro :)
26.02.2023 16:37:19 | Emily Říhová
Ono máš svým způsobem pravdu ...
Přeji krásný den i Tobě *o)
26.02.2023 23:09:54 | Protos1182
Co má smysl života?
Být laskavým a hodný k druhým.Kdyby tohle dělali všichni, byl by to Ráj na Zemi.
Já, polepšený hříšník jsem na tuhle otázku našel odpověď, a nejen já:-)
24.02.2023 11:53:14 | Jeněcovevzduchukrásného
Ale zahráli jsme si, zazpívali, zatančili. To je málo? :-) Teď mluvím jak harékršnista...
23.02.2023 14:21:42 | Lighter