Slunce má v mracích rozesláno
k zemi se snáší poslední list
dobré přej a bude ti přáno
v oblacích novou naději číst
Chladný vánek lehce hladí
v trávě první sedmikrásky
Jarní píseň kos už zpívá
na znamení věčné lásky
Ruce máš ještě zimou zkřehlé
zmrzlé prsty svíráš do dlaní
Zimě však už dech se krátí
jaro přichází bez zvaní
Kéž by takové dny už nám vydržely,
svět bude se hned tvářit veseleji ;)
Krásný večer, Kozorožko :)
24.02.2023 21:14:35 | Emily Říhová