Každým dnem
líně
své kroky v prach
jen spouští
S příměsí
slzavých nocí
i hvězdných mlhovin
A v davu myšlenek
jak stín
ve stéblech trav
se kroutí
A líná píšťalka
svou melodii
píská si
Ťuky ... ťuk ... Bufíku.
Cesta je delší ke Slunci o kapky deště na houpačce.
***
Krásnou myšlenku básnička nebo
déšť hustý ... jak dým bramborové natě skrývá.
***
Ať se Ti daří.
24.02.2023 10:24:29 | Fialový metal
Možná to není lenost, možná jen potřebný poklid a rozvaha. Píšťalska si tóny píská, jak momentání nálada*
Rád jsem si k tobě nahlédl*
24.02.2023 00:12:12 | šerý