klanět se muset pětisvetrům
bez práv jen jejich poddaní
poroučí dešti i svým větrům
smraďoši jedni prolhaní
pro sebe sebrat všechno musí
lidičkám ucpou jejich pusy
kdo by se vzpouzel toho šmahem
dezolují neb je prý s vrahem
...jo..."noví loupežníci nám vládnou v Praze"...říkal soused starej..
24.02.2023 16:09:08 | Marten
Všici noví loupežníci brzo v sále pospolu. Nová garda, možná i uniformičky budou pět písničky. Šabličky, dokonce i petardy padnou. A nová limoška, žvásty pochlebovačné, plný stoly a šatna odložených starých kabátků.
P.S.SOused to má blbý, nějakej pravdomluvnej.
24.02.2023 19:42:18 | lesan-3
přesné!
24.02.2023 08:03:11 | stormeater