Na kúru andělským hlasem zpívá,
dívka ještě náctiletá.
V hlase ji touhy, vášně neubývá,
anděl nepřilétá.
Noty písně klenbou se nesou,
dolů k lidem se snáší.
Zpívá s citem a s noblesou,
silou hlasu svíce zháší.
Ptáci na stromech u kostela
umlkli a tiše naslouchají.¨
Zvony svým zpěvem rozechvěla;
kdo zpívá se ptají.
Oslňující...jistě JE:)
Hlasový poklad..a kolem jen ticho
zážitek.
Hezká báseň Kane.
24.02.2023 22:34:16 | jenommarie
Proč nepřilétá anděl?
24.02.2023 20:02:41 | annanymsová
Zřejmě ho v daném okamžiku nepotřebovala,
sama se hlasem svým andělem stala.
Možná nezpívala andělům, ale lidem.
bez trémy, s vášnivým klidem.
24.02.2023 21:14:24 | Kan