~~~~~~~~~
...sluníčku prominu
schovám se do stínu
koupím si zmrzlinu
tu s chutí citronu
...prominu že pálí
až mi záda spálí
do bazénu skočím
řádně se namočím
...pak lezu nahoru
jak žába z lavóru
na trávě se suším
záda pálí,bručím
...sem tam zaburácí
schovají se ptáci
ovoce se ztrácí
jak je kroupy bací
...občas svatý Petr
uplete si svetr
a mně deštník podá
z nebe prší voda
...sluníčko nehřeje
trochu zima mi je
záda už nepálí
dobře jsme mazali
Až bude léto jak má být
co víc můžu asi chtít
posedět si v chládku
mít foto na památku.
To se budu mít.
~~~~~~~~~
Pěkná letní vize. Bez studených noh a televize.
Ta ilustrace je... no, zkrátka nádherná*
25.02.2023 14:59:51 | šerý