Jak se roste
Anotace: nemyslím to, že jsme děti a pak dospělí...myslím jíný růst
Jak malý člověk,
může rychle zjistit,
že vyrostl?
Když se ráno probudí,
a do okolí řekne:
"Dobré ráno."
Zasměje se životu,
když zjistí,
že jde z kopce.
Bolavé rány,
opláchne vodou,
a jde dál.
Vysměje se těm,
co mu řeknou:
"Jsi malý."
A vyroste v době,
kdy mávne rukou,
když se rozprší.
Komentáře (1)
Komentujících (1)