Anotace: ...
někde jsem četl
že když ztratíš dostatek krve
tak se můžeš prokrvácet k šílenství
nesmíš jí ale ztratit moc
jinak bys zemřel
ta hranice mezi šílenstvím a smrtí
je strašně tenká
takže jsem si sedl do trávy
opřel se o strom
z košíku vytáhl svůj nožík
a pořezal se
krev mi stékala po žluto-hnědých kalhotách
a já si krátil čas vzpomínáním
na jeden šílený příběh
stalo se to na horách
řádili tam krvelační houbaři
oblečeni v khaki úborech
s pletenými košíky a rybičkami v ruce
zabíjeli konkurenční houbaře
jednou pobodali manželský pár
žena vykrvácela
muž nezemřel
ba naopak se prokrvácel k šílenství
naprosto zešílel
zůstal žít v horách
a v khaki úboru s košíkem a rybičkou
vraždil houbaře