jako v mlýně se to mele
pantem tlučou nicníci
hroší kůži na svém těle
pracují jen zadnicí
zkuste třeba upéct chleba
dělat něco co je třeba
máte rádi jenom zlato
nicotou jste vzati za to
Jj..kdyby ..chyby..ti se nadřou
a dnes si ještě dělají z nás bžundu
jak prý budou celou noc chudáci
spát ve spacáku v ouřadu..jojo
28.02.2023 22:52:43 | jenommarie
před chvílí jsem jeden vytáhla z trouby:) ale i zlato je fajn, má spoustu prospěšných vlastností...
28.02.2023 21:49:30 | Sonador